Støj på Sønderskov repeateren.

 

I dag den 1.  juni 2014 har vi haft støj på vores repeater. Jeg opdagede det ved 11 tiden og kunne snart konstatere at det var noget der kom ind på indgangen af repeateren! OZ3Z - Anders var på vej til Vejle og han medbragte en Yaesu FT-817 og en lille Moxon antenne til at pejle med. Jeg medbragte en Yaesu VX-2 og min logperiodisk antenne. Den antenne var nu ikke meget værd til at pejle med. Anders var nået frem ligt før mig, idet vi inden vi kørte pejlede med vores beamantenner og havde en ide om at det var ude i regning af Herslev.

Anders var kommet helt ud til Almind og kunne ikke rigtig komme videre, der var bare meget signal! Så vi var meget tæt på! Da jeg nåede ud til ham, blev vi enige om at rulle mod syd, idet det var som om det var den retning. Det var det ikke og tiden gik! Anders skulle til fødselsdagskaffe ved svigermor, så han blev nødt til at afbryde. Da det jo ikke lykkedes at finde noget mod syd, besluttede jeg at jeg ville køre mod nord. Det blev så mod Vejle ved Almind. og på vejen ud af byen, kom der pludselig meget signal på min håndstation der lå uden antenne på sædet ved siden af mig! altså var jeg pludselig meget, meget tæt på! første vej på højre hånd blev brugt til at vende på og så tilbage. Jo sørme om ikke signalet igen steg. Inde til venstre stod der en lille lastvogn og foran noget der kunne se ud som noget landmåler udstyr! Bilen blev igen vendt og jeg fandt et sted hvor jeg kunne parkere.

Ud af bilen med håndstationen i hånden, uden antenne og der blev bare mere og mere signal..... Og lige om et skovhjørne stod lastvognen og nu også en traktor! Der var ligeledes 4 unge mænd, der var ved at læsse små træer på traktoren. Da jeg  sagde pænt goddag, svarede den ene at jeg skulle tale engelsk! Tror at det var polakker. Da jeg spurgte om de havde en sender på pladsen, svarede den første, at de havde en GPS markør til at plante træer efter, Så jeg forklarede, at jeg kom fra Fredericia for at finde en sender der aktiverede vores repeater. Og de var så flinke at slukke for markøren og jeg kunne straks konstatere at den ikke længere sendte. De forventes at lukke for det hele når de er færdige kl. 18.00.  

 

Den røde markør ved Almind er pladsen for GPS markøren.

 

 

Her er vi lidt tættere på, den stod i hjørnet ved vejen.

 

 

Her er synderen, den sender et meget fint siganl ud på 432,900 MHz. Den kommer fra THORSEN-TEKNIK.DK 

 

 

Her er den fra en anden side.

www.oz9f.dk, Powered by Joomla!